Maak kennis met Jeannette: Junior Online Marketing Adviseur

Mijn naam is Jeannette Vervoort en ik werk, sinds begin dit jaar, als Junior Online marketing adviseur bij Online Marketeer Per Uur.

Mooie dingen neerzetten

Ik werk nog maar kort in het marketingcommunicatiegebied, maar heb het nu al enorm naar mijn zin. Ik houd mij graag bezig met het maken en onderhouden van social mediaposts, het schrijven van blogs en het meedenken over marketingcampagnes en strategieën. Ik kijk er naar uit om, samen met Hans, mooie dingen neer te zetten voor onszelf en voor onze klanten.

Carrière switch

Een paar jaar terug ben ik begonnen met werken in de kinderopvang, maar ik merkte al snel dat ik meer met mijn eigen creativiteit wilde doen. Daarom besloot ik om de associatedegree opleiding Communicatie te volgen. Deze heb ik inmiddels succesvol afgerond. Naast mijn werk als junior online marketing adviseur blijf ik ook actief in de kinderopvang. Zo kan ik mezelf op beide gebieden blijven ontwikkelen.

Sportief en creatief

In mijn vrije tijd ben ik graag actief en trek ik het liefst mijn wandel of voetbalschoenen aan. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om creatief bezig te zijn. Gezellig met vriendinnen schilderen of werken aan leuke DIY-projecten. Dit geeft mij ook weer creatieve inspiratie die ik kan gebruiken tijdens mijn werk.

Doen wat je kan

Mijn levensmotto luidt: “start where you are, use what you have, do what you can”. Deze quote herinnert me eraan om altijd m’n best te blijven doen, zelfs als de omstandigheden niet perfect zijn. Voor iemand zoals ik, die soms nogal perfectionistisch kan zijn, is het belangrijk om dingen niet groter te maken dan ze zijn. Op momenten dat ik dat wel doe herinner ik mezelf er altijd aan dat ik gewoon begin, doe wat ik kan en ik gebruik wat ik heb. Dan komt het altijd goed!

Online marketing nieuws

Vaak beginnen de meeste “koude” connectieverzoeken op LinkedIn op deze manier. Dan denk ik bij[…]

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Hoog tijd om[…]